Om

om_blommor_mjblomsterdesign_1
om_blommor_marie_johansson_2
om_blommor_mjblomsterdesign_3

MARIE JOHANSSON | ägare

Jag har alltid älskat blommor. Som liten fyllde jag varje rum i vårt hus med vilda blommor. Mycket av min inspiration kommer ifrån naturen, med dess fyra årstider. Lyckokänslan av att hitta vårens första tussilago och att blicka ut över ett blåklintsfält på sommaren.  Höstens dofter med sprakande vackra färger och vinterns gnistrande landskap.

London, New York, Bermuda och Sydney. Jag har haft turen att kunna resa jorden runt och göra vad jag älskar. Tillsammans med några av världens bästa florister och eventplanners har jag gjort miljonbröllop och stora evenemang.  Jag har gjort både stora och små blomsteruppsättningar till fotograferingar, tidningar och internationella filmer. MJ Blomsterdesign startades i Sydney, Australien 2016. När jag och min familj sedan flyttade till Sverige 2019 tog jag MJ Blomsterdesign med mig hem.

Jag älskar fortfarande vilda blommor och så ofta jag kan använder jag något ifrån naturen i min blomsterdesign. Att få skapa något unikt utifrån en idé eller vision är en otrolig känsla och det gör mig lycklig.

Jag hoppas vi hörs!

Stor Kram

Marie

För mer information och bokningar ring oss på 070 569 90 17 eller skicka ett mail till marie@mjblomsterdesign.se

Följ oss i sociala medier